Parel sieraden op een roze achtergrond de blog gaat over de kwaliteit van onze sieraden

Materialen gebruikt in onze sieraden

Sieraden hebben de kracht om de schoonheid van elke outfit te versterken en een uniek gevoel van stijl te creëren. Bij onze collectie staat de keuze voor hoogwaardige materialen centraal, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en kwaliteit van onze sieraden. Welke materialen gebruiken wij in de collectie? 

Sterling Zilver 925:

Onze sieraden zijn gemaakt van sterling zilver 925, wat betekent dat ze bestaan uit 92,5% puur zilver en 7,5% ander metaal, meestal koper. Dit zorgt voor stevigheid en behoud van de glans.
Sommige van onze sieraden ondergaan een rhodiumbehandeling om gerhodineerd zilver te creëren. Dit proces geeft de sieraden een glanzende, witgouden uitstraling en beschermt ze tegen invloeden van buitenaf.

14 Karaat Gold Filled:

We gebruiken ook vaak 14 karaat Gold Filled voor onze sieraden. Dit materiaal bestaat uit een dikke laag 14 karaat goud die permanent is gebonden aan een basismateriaal, meestal messing. Gold Filled sieraden blijven langdurig mooi van kleur en behouden de goudlaag vaak een generatie lang. 

Goud op Zilver (Vermeil) : 

Voor liefhebbers van de warme gloed van goud bieden we sieraden met een vermeil-afwerking, waarbij een laagje puur goud wordt aangebracht op sterling zilver. 

Gold Plated: 

En voor wie op zoek is naar betaalbare elegantie hebben we sieraden met een gold plated afwerking, waarbij een dun laagje goud wordt aangebracht op een ander metaal, zoals messing of koper.

Ontdek de pracht van zilveren sieraden en de tijdloze allure van gouden sieraden in onze uitgebreide collectie. Kies het materiaal dat het beste past bij jouw stijl en maak een statement met sieraden die spreken zonder woorden.