Welkom bij Gloria Maris Schelpenparadijs, waar de wonderen van de zee tot leven komen! Onze passie voor schelpen, zeedieren en fossielen is al meer dan 40 jaar een drijvende kracht in het betoverende Giethoorn. Bij ons vind je een uitgebreide collectie die zowel jong als oud aanspreekt, en waar de pracht van de oceaan tot in de kleinste details wordt gekoesterd.

Vakmanschap

Ontdek de magie van de diepzee in onze winkel en webshop, waar we met trots een unieke selectie sieraden van parels en schelpen presenteren. Elk stuk is met liefde en vakmanschap gemaakt, waardoor je een exclusief stukje van de oceaan met je mee kunt dragen.

Schelpenparadijs

Bij Gloria Maris geloven we in het delen van de schoonheid en diversiteit van de zee. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om niet alleen esthetisch aantrekkelijk te zijn, maar ook om bewondering op te wekken voor de natuurlijke wereld om ons heen. Of je nu op zoek bent naar een uniek sieraad, een decoratief stuk voor thuis, of gewoon een betoverende ervaring, bij ons vind je het schelpenparadijs dat je zoekt.

Schatten van de zee

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Gloria Maris, waar traditie, kwaliteit en liefde voor de zee samenkomen. Beleef de tijdloze elegantie van onze collectie en ontdek waarom we al decennialang een geliefd begrip zijn in Giethoorn. Welkom bij Gloria Maris, waar de schatten van de zee wachten om door jou ontdekt te worden.